arrow

Rick Oomen

Voorzitter
close
info:
Hoihoi, mijn naam is Rick Oomen en ik ben de voorzitter van het GNSK bestuur 2018! Ik ben 23 jaar oud en kom uit Sevenum (in het altijd prachtige Limburg). Ik zit momenteel in het laatste jaar van de masteropleiding Management, Economics & Consumer Studies aan de Wageningen Universiteit. Daarnaast volleybal ik in heren 1 van de Wageningse vereniging Scylla.Ik merk onder de Wageningse sporters dat er elk jaar weer erg naar het GNSK wordt toegeleefd. Het GNSK is een super mooi evenement en ik vind het erg leuk dat ik hier komend jaar een bijdrage aan mag leveren. Het mooie aan de studentensport (en sport in het algemeen), vind ik dat iedereen er op zijn eigen manier ontspanning aan beleeft en dat het een erg laagdrempelige manier is om contacten met anderen te maken. Omdat sport heel belangrijk voor me is, vind ik het ontzettend leuk om me dit jaar hiervoor in te zetten!Samen met de super toffe groep gaan wij dit jaar hard aan de slag om een geweldig GNSK neer te zetten. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop jullie allemaal te zien op 8, 9 en 10 juni 2018 in Wageningen!
arrow

Marye Bosboom

Secretaris
close
info:
Mijn naam is Marye, 20 jaar en studeer Voeding en Gezondheid in Wageningen. Komend jaar ga ik mij als secretaris inzetten om het GNSK in 2018 meer dan fantastisch te maken. Ik heb altijd al affiniteit gehad met sport. Momenteel hockey ik bij WMHC, loop ik regelmatig hard door de bossen van Wageningen en ook de fitness doe ik soms een bezoekje aan. Naast sporten en mijn studie, ben ik actief lid bij een studentenvereniging. Als secretaris van het 60e GNSK bestuur 2018 zal ik dit jaar vooral dienen als contactpersoon, alles regelen rondom de inschrijvingen en zal ik mij ontfermen over de communicatie richting sportverenigingen en sportbesturen.
arrow

Annelies Lantinga

Penningmeester
close
info:
Hey, mijn naam is Annelies Lantinga en ik zal de taak als penningmeester voor het GNSK bestuur 2018 op me nemen. Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor studie Voeding en Gezondheid in Wageningen. Ik heb vroeger veel gehockeyd en getennist, maar op dit moment tennis ik alleen bij Walhalla. Daarnaast zie je me ook wel eens hardlopen en knotsballen. Ik heb er altijd al van gehouden om veel te bewegen en buiten te zijn. Het GNSK is ieder jaar weer een groot succes. Ik vind het een eer dat ik dit fantastische evenement mag neer zetten samen met mijn leuke bestuursgenootjes. Ik zal er dan ook alles aan doen om er een geweldig weekend van te maken. Ik heb er heel veel zin in!
arrow

Femke Riensema

Commissaris Sport
close
info:
Hallo allemaal, mijn naam is Femke Riensema en ik ben de commissaris sport van het GNSK bestuur 2018. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Naast mijn studie basketbal ik voor BV Sphinx en ben ik actief lid bij een studentenvereniging. Als commissaris sport ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van alle vaste -en keuze sporten. Ik ga er samen met de betrokken studentensportverenigingen voor zorgen dat de toernooien vlekkeloos verlopen en dat elke sporter het beste uit zichzelf kan halen. Ik heb heel erg veel zin in deze uitdaging en hoop jullie allemaal te zien op 8, 9 en 10 juni tijdens het GNSK in Wageningen!
arrow

Luc Roefs

Commissaris PR & Sponsoring
close
info:
Mijn naam is Luc Roefs en ik ben vierdejaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Ik heb heel mijn leven veel gesport doordat ik al op jonge leeftijd op voetbal zat en dit ook lang heb volgehouden. Toen ik ging studeren ging ik meer verschillende sporten uitoefenen zoals hardlopen, fitness, wielrennen en squash. Van die laatste was toen nog geen studentensquashvereniging in Wageningen, dus heb ik die samen met drie anderen opgericht genaamd Ballistic. Zo kwam ik al vaak op Sports Centre de Bongerd en toen ik hoorde dat het GNSK naar Wageningen kwam en er hier een bestuur voor gezocht werd, heb ik mij vol enthousiasme aangemeld. Zodoende ben ik nu commissaris PR & Sponsoring geworden en ga ik samen met mijn bestuursgenoten ervoor zorgen dat er geweldige editie van dit mooie sportevenement wordt neergezet!
arrow

Bo Briggeman

Commissaris Logistiek & Feest
close
info:
Hehoi!Mijn naam is Bo Briggeman en zal volgend jaar samen met Simone aan het werk gaan als Commissaris Logistiek&Feest. Wij gaan ervoor zorgen dat alles volgend jaar op het GNSK 2018 op rolletjes verloopt. Ik ben 21 jaar en studeer momenteel Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit.Heel mijn leven heb ik veel gesport en in mijn studententijd ben ik begonnen bij Rugby Club Wageningen, waar ik tot mijn huidige blessure drie keer per week te vinden was. Verder ben ik actief bij een studentenvereniging.Binnen het bestuur zal ik me gaan bezighouden met alles rondom catering, de camping, het vervoer en natuurlijk hét eindfeest. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik om er een onvergetelijk weekend van te maken!
arrow

Simone van Veen

Commissaris Logistiek & Feest
close
info:
Hallo allemaal!Mijn naam is Simone, 23 jaar en studeer Management, Economics and Consumer Studies in Wageningen. Naast mijn studie hou ik me vooral bezig met sporten en mijn studentenvereninging. Ik heb altijd al veel gesport, zoals basketbal, tennis, squash en momenteel doe ik vooral fitness. In 2015 en 2016 heb ik namens het basketbalteam van Wageningen meegedaan aan het GNSK in Amsterdam en Groningen, en daardoor leek het mij een leuke uitdaging om het GNSK van 2018 in Wageningen samen met mijn bestuursgenootjes te organiseren. Samen met Bo zal ik aankomend jaar aan de slag gaan als Commissaris Logistiek en Feest. Wij gaan ervoor zorgen dat er lekker eten is voor ontbijt, lunch en diner, dat er een camping is en dat er twee onvergetelijke feesten komen. Samen met het GNSK-bestuur, alle deelnemers en vrijwilligers wordt het een fantastisch GNSK weekend in Wageningen.