Diner

Vrijdag:

  • Deelnemers die hebben aangegeven dat ze een maaltijd willen op vrijdag en betaald hebben een maaltijd bij hun locatie. Dit eten kan worden opgehaald in de congrestent (grote witte tent op de campus). Uitzondering is De Zoom, daar kan het eten worden opgehaald bij de kantine van RCW.
  • Op vrijdagavond krijgen commissieleden, scheidsrechters en EHBO avondeten. Dit eten kan ook voor hen worden opgehaald in de congrestent (grote witte tent op de campus). En ook hier is De Zoom een uitzondering, daar kan het eten worden opgehaald bij de kantine van RCW.
  • Indien scheidsrechters geen tijd hebben om diner op te halen, biedt het hen dan aan. Er ligt een lijst met namen van scheidsrechters + commissieleden + EHBO bij het afhaalpunt, jullie kunnen het dus voor hen ophalen. Let op: eten ophalen voor deelnemers/deelnemende commissieleden is niet mogelijk, zij krijgen een bon die ze in moeten leveren en staan dus niet op de lijst. Het diner op vrijdag zit in bakjes en kan koud gegeten worden, het kan dus gemakkelijk worden opgehaald en op een andere locatie worden opgegeten. Ophalen kan van 17.00 tot 22.00

 

Zaterdag: Op zaterdagavond van 18:00 tot 21:00 is er diner voor jullie in de congrestent. Het diner is opgedeeld in tijdsloten, afhankelijk van hoe laat je sport eindigt wordt je in een bepaald tijdslot ingedeeld. Commissieleden, scheidsrechters en deelnemers van dezelfde sport worden in hetzelfde tijdslot verwacht. Vrijwilligers die recht hebben op een maaltijd, worden verschillend ingedeeld.

 

Shift 1 18:00-19:00Shift 2 19:00-20:00Shift 3 20:00-21:00
VolleybalSchermenTriatlon
BeachkorfbalTennisBasketbal
SquashHandbalRugby
TurnenBoksenVoetbal
Olympisch GewichtheffenBadminton 
Ultimate FrisbeeWielrennen