Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven
Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven is bijzonder oud-hoogleraar, voorzitter van het Fonds Slachtofferhulp en oud-voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Tevens is hij de beschermheer van Stichting Studentensport Nederland.

Martin Breedijk – Docent en onderzoeker Hogeschool van Amsterdam
Martin Breedijk is onderzoeker bij het lectoraat Kracht van Sport. Ook is hij docent bij de opleiding Sportkunde en coördinator van de Topcoach 5 opleiding. Daarnaast is Martin actief in de triathlonwereld, als atleet en als bestuurslid van zowel de Nederlandse Triathlon Bond als de Europese Triathlon Unie.

Guido Davio – Algemeen directeur Nevobo
Sinds oktober 2016 is Guido Davio algemeen directeur van de Nederlandse volleybalbond. Daarvoor werkte hij voor Capgemini en hockeybond KNHB.

Pieter Duisenberg – Voorzitter VSNU
Pieter Duisenberg is sinds oktober 2017 voorzitter van de Vereniging voor Universiteiten VSNU. Van 2012 tot 2017 was hij actief als tweede kamerlid voor de VVD, met de portefeuille Hoger Onderwijs en Wetenschap.

Katelijne Boerma – Fietsburgemeester
Fietsburgemeester Katelijne Boerma zet zich in voor een Amsterdam dat veilig en toegankelijk is voor alle fietsers. Daarnaast is ze docent en opleidingsmanager van de opleiding sportkunde aan de HvA.

Hugo van der Poel

Hugo van der Poel is socioloog/planoloog en is gericht op theorie- en beleidsvorming, alsmede ruimtelijke en accommodatievraagstukken op het gebied van sport. Hij vervult verschillende bestuurlijke en adviserende rollen in de wereld van de sport, waaronder bij het Universitair Sportcentrum Amsterdam.