Sponsoren

We zijn nog steeds op zoek naar sponsoren! Ben je geïnteresseerd in ons evenement en zou je meer willen weten over alle mogelijkheden die we te bieden hebben? Neem dan contact op met onze penningmeester (sponsoring@gnsk2020.nl). Of neem een kijkje in onze sponsorbrochure voor een goede indruk van alles wat het GNSK inhoudt. (GNSK Sponsor Brochure)

 

Partners

De Universiteit van Twente (UT) ondersteunt ons op vele manieren. Tijdens het GNSK zullen we gebruik maken van veel van de sportfaciliteiten hier op de campus en we worden geholpen door personeel van verschillende afdelingen van de UT. Ze stimuleren en faciliteren ons om zowel het GNSK, als onszelf, steeds verder te ontwikkelen.

 

 

Studentensport Nederland (SSN) is de grootste studentensportorganisatie van Nederland. Als koepelorganisatie voor de studentensportraden in Nederland is SSN er om service te verlenen ten dienste van de studentensport in Nederland en de belangen te behartigen van de ruim 130.000 aangesloten sportende studenten. Check studentensport.nl.

 

 

UFonds kleur.jpg (2206×347)“Het Universiteitsfonds Twente maakt bijzondere voorzieningen mogelijk voor de Universiteit Twente en haar studenten. Voorzieningen waarin de overheidsfinanciering niet voorziet. Zo kunnen alumni en relaties van de Universiteit Twente bijdragen aan de versterking van het unieke karakter van de Universiteit Twente als ondernemende universiteit en een bruisende campus als thuisbasis voor studenten en broedplaats voor nieuwe ideeën en ontdekkingen.”