Tijdens het weekend is er meer dan alleen sport. We hebben natuurlijk het openingsfeest op vrijdag waar DJ From Yellow het publiek even lekker warm zal draaien voor het weekend. De volgende dag zijn er buiten het sportprogramma verschillende dingen te doen op de parkeerplaats van onze hoofdlocatie Sports Centre de Bongerd. Zo is er de GNSK Lounge met banken en zitzakken waar je lekker kan bijkomen van het sporten. Er zullen verschillende demosporten gepresenteerd worden: Crossminton, paaldansen en Running Blind zal aanwezig zijn met een clinic waar je kan ervaren hoe het is om als blinde te hardlopen.

Running Blind Clinic
Clinic 1: 12.30-13.15 uur
Clinic 2 13.30 – 14.15 uur
Clinic 3 14.30 – 15.15 uur
Clinic 4 15.30 – 16.15 uur

Verder is M-Visio zaterdag van 14.00 tot 18.00 aanwezig om therapautisch advies te verlenen aan sporters die klachten hebben en/of lichte blessures.

Zaterdagavond zal er een groot feest plaatsvinden in Orion en Forum!
Deze avond zal gevuld worden door de muziek van Squad 105 en Intense 0317 ft. George & Willy. DJ-formaties die beiden zullen zorgen voor ontzettend dansbare muziekjes!
De Klittenband staat bekend om de fantastische escalatiemix en was eerder al te zien als finalist bij The Clash of the Coverbands 2018.
Rejected staat bekend om hun mix van medleys tot ballads en weet er altijd een feestje van te maken.

Op zondag na het sporten is het belangrijk om die spieren even te laten rusten. Daarom hebben we jullie de GNSK Lounge met zitzakken, lekkere GNSK-biertjes voor 1 muntje en een foodtruck! Voor de mensen met nog wat energie over, zullen er ook opblaasattracties zijn en tot slot kunnen wij met z’n allen de officiële prijsuitreiking bijwonen!