Tijdens het GNSK 2019 wordt er gesport op de volgende locaties (routebeschrijvingen vanaf de hoofdlocatie, het Universum);

Amstelcampus Sport & Fitness

Adres: Tweede Boerhaavestraat 10.
De reistijd van het Universum naar Amstelcampus Sport & Fitness bedraagt iets minder dan een half uur. Amstelcampus is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Universum loop je in een paar minuten naar bushalte Science Park A’dam (Carolina MacGillavrylaan). Vanaf hier ga je met bus 40 naar eindhalte Amstelstation. Hier stap je over op metro 54 richting Amsterdam Centraal en stap je uit bij halte Weesperplein. Vanaf Weesperplein is het nog vier minuten lopen naar Amstelcampus.

Apollohal

Adres: Apollolaan 4.
De reistijd van het Universum naar de Apollohal bedraagt iets meer dan een half uur. De Apollohal is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Universum loop je in een paar minuten naar bushalte Science Park A’dam (Carolina MacGillavrylaan). Vanaf hier ga je met bus 40 richting Amstelstation, na zeven haltes stap je over op bus 65 bij Amsterdam Fizeaustraat. Vanaf hier rij je nog 7 haltes mee naar Amsterdam Apollolaan, dan is het nog drie minuten lopen.

Outdoor & Watersportcentrum Jeugdland

Adres: Valentijnkade 131.
Van het Universum naar Jeugdland is ongeveer 10 minuten lopen. Je loopt rechtsaf de dijk op richting het Flevopark en steekt een bruggetje over naar de Valentijnkade.

Sportcentrum Universum

Science Park

Sportcentrum VU

Adres: Uilenstede 100.
De reistijd van het Universum naar Sportcentrum VU bedraagt ongeveer 45 minuten. Sportcentrum VU is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Universum loop je in een paar minuten naar bushalte Science Park A’dam (Carolina MacGillavrylaan). Vanaf hier kan je met bus 40 naar eindhalte Amstelstation. Bij Amstelstation stap je over op metro 51 richting Westwijk en stap je uit bij halte Uilenstede. Vanaf Uilenstede is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar Sportcentrum VU.

Sportpark Middenmeer

Adres Zeeburgia: Kruislaan 244 (voetbal)
Adres USC Tennispark: Radioweg 80 (tennis)
De reistijd naar Sportpark Middenmeer is ongeveer 15 minuten. Zowel Zeeburgia als het USC Tennispark zijn te voet het beste te bereiken. Je loopt vanaf het Universum richting station Amsterdam Science Park. Dan neem je op de Radioweg voor Zeeburgia de eerste afslag links en voor het USC Tennispark neem je de tweede afslag links.

Wethouder Verheijhal

Adres: Polderweg 300.
De Wethouder Verheijhal is ongeveer 20 minuten reizen vanaf het Universum. De Wethouder Verheijhal is op loopafstand. Sla op het Science Park linksaf de dijk op. Loop de dijk helemaal af. Steek bij de stoplichten over en loop rechtdoor langs de Praxis en onder het treinviaduct. Sla na het viaduct direct rechtsaf over het bruggetje en volg de weg rechtdoor. Je vind de Wethouder Verheijhal op een gegeven moment aan je linkerhand. Ook kun je met het openbaar vervoer. Vanaf het Universum loop je naar bushalte Science Park A’dam (Carolina MacGillavrylaan) en neem je hier de bus naar Muiderpoortstation. Vanaf het Muiderpoortstation is het nog vier minuten lopen.