Sommige deelnemers, vrijwilligers en/of scheidsrechters  willen liever niet op de camping overnachten. Voor deze mensen kunnen we de volgende hotels aanbieden. Deze hotels hebben speciaal voor GNSK deelnemers een speciale aanbieding opgesteld. Voor meer informatie over deze aanbieding mail naar pr@gnsk.nl.

https://webmail.mijndomein.nl/?_task=mail&_framed=1&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=4778&_part=4&_extwin=1&_mimewarning=1&_embed=1
Short Stay Wageningen is gevestigd in het centrum van Wageningen (het busstation is op loopafstand). Iedereen die tijdelijk onderdak zoekt vanwege bijv. internationale studie, werk, scheiding, bezoek aan familie of vertraging bij de bouw van een nieuw huis kan zich aanmelden. Het huren van een van onze kamers is een prima alternatief voor het verblijf in een hotel. Onze kamers zijn namelijk volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Bovendien beschikken de kamers over een volledig ingerichte keuken, waardoor u extra een stukje vrijheid geniet! Het woongedeelte is voorzien van een televisie en de accomodatie beschikt over gratis WIFI. Voor meer informatie bezoek http://www.shortstaywageningen.nl.

cid:image001.jpg@01D37B34.F993DF90
Wageningen International Congress Centre is de locatie voor congressen, evenementen, vergaderingen, bedrijfspresentaties, beurzen en meer. W.I.C.C. ligt zeer gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen. De combinatie met een luxe driesterrenhotel en een verfijnd restaurant maakt dat onze gasten van alle gemakken worden voorzien.  Voor meer informatie bezoek https://www.wicc.nl/.

Fletcher Hotels
De Wageningsche Berg is een hotel in Wageningen, is prachtig gelegen en biedt u een weids uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe. Geniet vanaf het panoramaterras van de schitterende natuur of kom volledig tot rust in het splinternieuwe Wellness Center. Voor meer informatie bezoek https://www.hoteldewageningscheberg.nl.