thin

GNSK Bestuur 2021-2022


Voorzitter 2021 – 2022

Ik ben Luuk Verheggen en ik ben de voorzitter van de GNSK bestuur. Ik ben 23 jaar en studeer Politieke Wetenschappen aan Universiteit Leiden. Daarnaast werk ik in de horeca en ben ik helemaal voetbalgek.  Ik geloof in de kracht van teamwork en we zetten alles op alles om een geweldig GNSK neer te zetten deze zomer.

voorzitter@gnsk.nl


Penningmeester 2021 – 2022

Ik ben Amber Vangerven. Ik ben 22 jaar en studeer Toegepaste Wiskunde in Delft. Verder ben ik actief bij de Delftse Studenten Volleybal Vereniging “Punch” en doe ik aan fitness. Dit jaar ga ik samen met Eva de mooie taak van Penningmeester op mij nemen en zal ik me bezig houden met de sponsoring van het GNSK 2022.

penningmeester@gnsk.nl


Penningmeester 2021 – 2022

Ik ben Eva, 21 jaar oud en ik zal dit jaar samen met Amber penningmeester van het GNSK zijn! Naast deze commissie studeer ik Technische Bestuurskunde en ben ik actief bij handbalvereniging Torius in Delft, waar ik toch het meeste geniet van de borrels en feestjes

penningmeester@gnsk.nl


Commissaris sport Den Haag 2021 – 2022

Ik ben Michael Meskers ben 25 jaar en ik kom uit Leiden. Ik studeer op het moment sportkunde aan de Haagse Hoge School en zit in mijn laatste jaar. Naast mijn studie ben ik veel met mijn passie bezig en dat is Basketbal. Ik ben hoofdcoach in de vrouwen eredivisie bij Katwijk en ik ben assistent coach in de mannen eredivisie bij The Hague Royals. Tijdens het GNSK zal ik verantwoordelijk zijn voor de sporten die zich in Den Haag bevinden.

sport@gnsk.nl


Commissaris sport Delft 2021 – 2022

Ik ben Sanne van Deelen, ik ben 24 jaar en ik ben momenteel in mijn laatste jaar van de master Technical Medicine, een joint-degree van de TU Delft, Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden. Ik ben lid bij de DST Pegasus, de

studenten turnvereniging in Delft. Hier train ik zelf (de vrouwen en mannen onderdelen) en ben ik assistent trainer. Daarnaast pak ik hier en daar een sportlesje mee in het sportcentrum en ben ik lid bij SoSalsa. Bij het GNSK ben

ik commissaris sport Delft en ben ik dus verantwoordelijk voor alle sporten diein het sportcentrum in Delft zullen plaatsvinden.

sport@gnsk.nl


Commissaris logistiek 2021 – 2022

Ik ben Neal, 22 jaar en dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor de logistiek op het GNSK. Ook ben ik momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Technische Bestuurskunde. Tot voor kort was ik regelmatig in een roeiboot te

vinden, maar tegenwoordig ben ik vooral triathlon aan het doen.

logistiek@gnsk.nl


Commissaris logistiek 2021 – 2022

Ik ben Peter van Oost, 23 jaar oud en ik ga dit jaar samen met mijn buddy Neal de logistieke kant van het GNSK organiseren! Ik studeer Industrieel Ontwerpen in Delft, waar ik ook gezellig volleybal bij DSSV ”Punch”

logistiek@gnsk.nl


Commissaris vrijwilligers 2021 – 2022

Mijn naam is Aniek 26 jaar jong en dit jaar commissaris vrijwilligers! Van jongens af aan ben ik al gek van sporten tennis, schaatsen, wielrennen en rugby ik heb het allemaal gedaan. Samen met het bestuur van 2022 hoop ik een mooi GNSK op te zetten. Wil jij bij het leukste studenten evenement helpen, stuur mij dan zeker een berichtje en ik zal je meer informatie geven. Ik hoop jullie allemaal snel te kunnen zien op 10,11 & 12 juni!

vrijwilligers@gnsk.nl


Commissaris PR 2021 – 2022

Ik ben Dorothy Jane, ook wel DJ genoemd en ik ben 25 jaar oud. Dit jaar zal ik met de PR bezig zijn voor het GNSK. Naast de commissie ben ik bezig met afstuderen aan Creative Business en werk ik als locatie manager bij Bijzonder Strafrecht Academie. Verder ben ik veel te vinden in de sportschool en ben ik altijd in voor iets leuks met vrienden.

pr@gnsk.nl


Commissaris PR 2021 – 2022

Mijn naam is Karin Vernij, 24 jaar oud en ik ben samen met Dorothy Jane verantwoordelijk voor de PR. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de sponsoring en het feest van het GNSK. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn studie International Creative Business en ik ben secretaris/ commissaris PR van de sportraad van Den Haag. Verder speel ik van jongs af aan al tennis en ben ik ook actief binnen de tennis vereniging Leimonias in Den Haag.

pr@gnsk.nl