Het is bijna zover!

Nog minder dan 1 week te gaan! We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen. De prijzen staan alvast klaar om in ontvangst genomen te worden. De GNSK-App voor Android is nu te downloaden via: https://play.google.com/store/apps/details…
Voor iOS zal deze morgen in de store te vinden zijn. Download deze allemaal voor speelschema’s en meer informatie over ons evenement.

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, zal het heerlijk weer worden! Vrijdag zullen de eerste sporten beoefend worden met daaropvolgend het openingsfeest. Zaterdag is iedereen aan de beurt om te sporten en hebben we de op parkeerplaats van Sports Centre de Bongerd leuke clinics, opblaasattracties en de GNSK Lounge.

Onder andere Stichting Running Blind (ons goede doel dit jaar) verzorgt een clinic om mensen te laten ervaren hoe het is om blind te hardlopen.
Je kunt je intekenen voor de volgende momenten op zaterdag:
Clinic 1: 12.30-13.15 uur
Clinic 2 13.30 – 14.15 uur
Clinic 3 14.30 – 15.15 uur
Clinic 4 15.30 – 16.15 uur

Verder zal M-Visio Wageningen hier op zaterdag therapeutisch advies verlenen van 14.00 tot 18.00 voor deelnemers met klachten en/of lichte blessures.

Op zondag zullen de laatste sporten beoefend worden en we zien jullie graag op de parkeerplaats van Sports Centre de Bongerd, waar jullie nog even kunnen chillen bij de GNSK Lounge, de laatste energie kwijt kunnen op de opblaasattracties en natuurlijk dit weekend feestelijk kunnen afsluiten met een drankje en de prijsuitreiking!

Wij hebben er heel veel zin in! Jullie ook?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.