Op zoek naar..

Nog zo’n 120 nachtjes slapen en dan is het al zo ver: het groot Nederlands studenten kampioenschap, komend jaar gehouden in Groningen. Er wordt al hard gewerkt om er een fantastisch weekend van te maken. Het eindfeest is geregeld, het bier is besteld en de vergunningen zijn in de aanvraag.

Natuurlijk is het ook een hartstikke sportief weekend, daarom is het GNSK-bestuur ook zo trots om te kunnen vertellen dat er dit jaar een record aantal sporten worden gespeeld! Naast de acht vaste sporten: badminton, basketbal, handbal, tennis, schermen, squash, voetbal en volleybal, zijn er maar liefst negen keuzesporten! Beachvolleybal, beachkorfbal, boksen, floorball, judo, rugby (heren), waterpolo, wielrennen en zaalvoetbal (heren) zullen allemaal van de partij zijn.

Een mooi evenement als deze kan echter niet zo maar gerealiseerd worden. Er wordt hard gezocht naar vrijwilligers. Heb jij je nog niet aangemeld, maar lijkt het je wel leuk om mee te helpen op het GNSK? Meld je dan nu aan via de website: www.gnsk.nl. Ook zijn we voor zo veel verschillende sporten op zoek naar scheidsrechters. Lijkt het jou leuk om gezellige, sportieve wedstrijden te fluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je aanmelden via de website, of door te mailen naar: sport@gnsk.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.