Alles wat je moet weten

Het SUSA GNSK zal op vrijdag 14, 15 en 16 juni 2019 plaatsvinden op het Science Park (Science Park 306, 1098 XH, Amsterdam). Zorg ervoor dat je up-to-date blijft door de SUSA GNSK Amsterdam-app (vanaf 11 juni) en  onze social media (@susagnsk2019) in de gaten te houden!

 

Registratie 
De registratiebalie is geopend op vrijdag van 15:00 tot 23:00 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Hier moeten deelnemers hun accreditatiekaart ophalen, teamcaptains halen hier ook de overige informatie en benodigdheden voor hun gehele team (dinerbonnen etc.). Om je accreditatiekaart te kunnen ophalen, heb je een legitimatiebewijs nodig (rijbewijs/ID/paspoort), enkel een OV-chipkaart is onvoldoende! We vragen je de accreditatiekaart het hele weekend bij je te dragen. Scheidsrechters kunnen vragen je te legitimeren door middel van de accreditatiekaart voorafgaand aan de wedstrijden. Tevens ontvang je bij de registratiebalie een polsbandje die je geacht wordt het hele weekend te dragen. Hiermee krijg je o.a. toegang tot de camping en de feesten. Let op, door te betalen ben je akkoord gegaan met het algemeen reglement van het SUSA GNSK 2019. Klik hier voor het reglement.

 

PIN ONLY en muntenverkoop

Gedurende het hele weekend kan er alléén met PIN worden betaald. Cashbetalingen worden niet geaccepteerd. Munten kunnen worden gekocht voor €2,- per stuk (minimale afname van 5 stuks). Er zijn verkooppunten bij het USC Universum en bij USC Tennis (Middenmeer). Met deze munten kan betaald worden bij het USC Universum, Zeeburgia (Middenmeer), USC Tennis (Middenmeer), de Apollohal, Amstelcampus sport & fitness en het Sportcentrum VU. Bij de Wethouder Verheijhal kan niet met munten betaald worden. Overgebleven munten kunnen aan het eind van het weekend niet worden ingeruild voor geld.

 

De camping
Na registratie krijg je op vertoon van je polsbandje toegang tot de camping. Per stad wordt er een vak op de camping aangewezen waar je je tent kunt opzetten, zie hieronder. Let op: partytenten en legertenten zijn niet toegestaan. Alcohol en drugs zijn niet toegestaan op het campingterrein. Hier wordt op gecontroleerd. Op de camping zijn toiletten aanwezig. Douchen kan in de kleedkamers van het USC Universum. De campingregels lees je op https://www.gnsk.nl/gnsk-reglementen/.

*tekst gaat verder onder afbeelding*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eten
Op zaterdag van 7:30 tot 9:30 en zondag van 7:30 tot 10:00 kan ontbijt/lunch worden afgehaald door de teamcaptains bij (het terras van) de Oerknal (USC Universum). Wanneer je bij je inschrijving avondeten voor vrijdagavond hebt opgegeven kun je dat op vrijdagavond tussen 18:00 en 21:00 afhalen in de Oerknal. Op zaterdag is er voor iedereen avondeten geregeld. Dit is van 18:00 tot 21:00 af te halen in de Oerknal op vertoon van je dinerbon. Er wordt gewerkt met shifts per sport voor het afhalen van eten, het overzicht is te vinden in de Oerknal, hier en in de app.

 

Feest
Klaar om te feesten? Op vrijdag kun je in de Oerknal feesten van 21:30 tot 2:00. Mis vooral de officiële opening van het SUSA GNSK 2019 niet! Vrijdag geniet je van de muziek van DJ Sem de Jonge. Daarna maken wij ons op voor het grote feest op zaterdagavond. Van 21:30 tot 4:00 kun je helemaal losgaan in Sporthal 1 op de beste beats van DJ Worldwide, Tournedeux en DJ Joey Ferre! Het thema op zaterdag is Neon & Blacklight; zorg dus voor witte kleding, wij zorgen voor de rest om er een onvergetelijk feest van te maken! Muntjes voor consumpties zijn te verkrijgen aan de balie bij de ingang van het USC Universum.

 

Prijsuitreiking
De individuele prijsuitreikingen per sport vinden op de sportlocaties zelf plaats, direct na de laatste wedstrijden/finale. De algemene prijsuitreiking vindt plaats op zondag om 17:00 bij (het terras van) de Oerknal. Welke stad mag dit jaar de SUSA Cup van €1.500,- en de titel “Beste studentensportstad van Nederland” mee naar huis nemen?

 

Overige zaken

  • Voor alle demosporten, check de app of de website.
  • De infobalie vind je bij de ingang van het USC Universum.
  • Gebruik 9292 OV om je reis naar externe sportlocaties te plannen. Sportpark Middenmeer (voetbal en tennis), Jeugdland (waterpolo) en de Wethouder Verheijhal (turnen) zijn op loopafstand.
  • Wil je een vriend of vriendin meenemen? Laat hem of haar zich dan opgeven als vrijwilliger om het feestje mee te kunnen pakken!

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.