''Waarom minder rondjes geven, als je daarmee spaart!''

GNSK 2024 heeft een samenwerking met Scoor voor je Club. Lees op deze pagina alles wat je moet weten.

Samenwerking met Scoor voor je Club en het GNSK 2024

Koop een muntje tijdens het GNSK en spaar automatisch geld voor jouw club (ook ná het GNSK!)

Als jij een muntje koopt tijdens het GNSK spaar je 4% van het totaalbedrag voor jouw club én voor jezelf.

 

Om te kunnen sparen download je hier de Digitale Clubkaart van jouw vereniging in de privacy-vriendelijke Dappre app. Koppel daar simpel en veilig jouw betaalrekening aan, zodat je alleen nog maar hoeft te pinnen om automatisch te kunnen sparen. Pinnen = Scoren!


Naast het GNSK kun je ook automatisch sparen bij al 326 winkels door heel Nederland, waaronder bij de Spar University’s en de winkels van vanHaren. Daarnaast zijn er ook locaties van Jumbo, HEMA, Run2Day, TUI en bijvoorbeeld McDonald's die zijn aangesloten bij Scoor voor je Club. Ook het Erasmus Sportcafé in Rotterdam is aangesloten.

 

Doet jouw vereniging nog niet mee met Scoor voor je Club? Laat het bestuur van jouw club dan snel en eenvoudig een digitale kaart aanvragen op de website van Scoor voor je Club! Er doen al 338 (studentensport)verenigingen mee!

 

Wil jij ook automatisch kunnen sparen bij de supermarkt of horecagelegenheid in de buurt van jouw club? Stuur dan een mailtje naar meedoen@scoorvoorjeclub.nl zodat Scoor voor je Club jullie hier verder mee kan helpen.