''Alles wordt makkelijker, als je weet waar je moet zijn''

Lees hier alles over de sportlocaties van het GNSK 2024 en welke sporten er per locatie gehouden worden!

Sportlocaties GNSK 2024 in Rotterdam


Sportcentrum Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is eigenaar van het gebouw en Stichting Erasmus Sport draagt zorg voor de exploitatie. Het nieuwe Sports Building is een inspirerende plek waar studenten en medewerkers kunnen sporten en ontspannen. Met dit nieuwe sportgebouw wil Erasmus Universiteit sporten op de campus verder stimuleren. “Sport is de beste aanvulling voor een studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In dit gebouw zijn de faciliteiten helemaal top”, aldus Jon de Ruiter, directeur van Erasmus Sport.

Sporten tijdens het GNSK 2024:

Badminton

Basketbal

Beachvolleybal

Schermen

Squash

Volleybal
Topsportcentrum Rotterdam

Topsporthal 1 is onze grootste sporthal en bevindt zich op de begane grond en biedt de ruimte aan maximaal 2.300 toeschouwers. De hal voldoet aan alle kwaliteitseisen die NOC*NSF aan een categorie A-topsportaccommodatie stelt. Topsporthal 1 beschikt over een houten sportvloer.

Breedtesporthal 1 bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de grote entreehal en de lift.

Breedtesporthal 2 bevindt zich op de vijfde verdieping. De hal is speciaal ingericht voor de opleiding Sport & Bewegen van het Albeda Collega.

Sporten tijdens het GNSK 2024:

Handbal

ZaalvoetbalHouse of Esports

House of Esports bouwt aan een samenleving waarin gamers geaccepteerd zijn en die voorziet in hun behoeftes. Met verschillende concepten en samenwerkingen is House of Esports de steunpilaar en vaandeldrager voor Esporters en gamers in Nederland.

Sporten tijdens het GNSK 2024:

Esports


Tennispark Kralingen

Tennispark Kralingen beschikt over 16 gravelbanen met verlichting. De club beschikt over een gezellig clubhuis en een sfeervol, zonnig terras. De horeca is goed geregeld en wordt ingevuld door een pachter.


Sporten tijdens het GNSK 2024:

TennisAntibarbari

R.S.V. Antibarbari is de studenten voetbalvereniging van Rotterdam met 24 elftallen (18 heren- en 6 dameselftallen), die uitkomen op verschillende niveaus binnen district West II/West I/Zuid I van de KNVB.

Sporten tijdens het GNSK 2024:

Voetbal
Klimmuur Rotterdam

Klimmuur Rotterdam is bij uitstek de tofste klimhal van Rotterdam. De wanden hebben een hoogte van tot wel 17.5 meter en met ongeveer 130 routes valt er dus genoeg te klimmen.

Bij binnenkomst zie je direct onze hoofdwand, een spectaculaire overhangende wand van 17 meter hoog. Naast overhangende wanden, zijn over ook genoeg routes op de rechte en liggende wanddelen. Door de grote verscheidenheid aan wand soorten zijn de routes in de hal geschikt voor zowel beginnende als ervaren klimmers.


Sporten tijdens het GNSK 2024:

Sportklimmen