thin

De inschrijvingen van het GNSK 2023 zijn geopend!

Inschrijven doe je door te mailen naar je lokale studentensportorgaan in de stad. Onderaan deze pagina staat hoe je met jouw sportraad in contact komt. Kom uit een stad zonder studentensportorgaan of wil je meedoen met een individuele sport, schrijf je dan hier in!

Algemene verkoopvoorwaarden GNSK 2023

Klik hieronder voor de algemene voorwaarden van het GNSK 2023.


Wanneer mag je meedoen aan het GNSK 2023?

De voorwaarden die gesteld worden aan deelnemers om speelgerechtigd te zijn voor het GNSK zijn gebaseerd op het evenementenreglement zoals die door SSN opgesteld zijn, deze zijn op de website van SSN terug te vinden. Via de knoppen hieronder zie je de belangrijkste eisen om deel te nemen, als team of individu, aan het GNSK 2023.


Teamregistratie

Een teaminschrijving vanuit een stad aangesloten bij Studentensport Nederland doe je door te mailen naar je lokale studentensportorgaan. Neem voor je teamregistratie de algemene voorwaarden én wedstrijdreglementen goed door!

Badminton

Basketbal

BeachvolleybalUltimate Frisbee

Veldvoetbal


Wielrennen


Individuele registratie

Voor alle individuele sporten kan vanaf 9 maart worden aangemeld. Voltooi jouw persoonlijke registratie en ontvang je eigen ticket voor het GNSK 2023!Contact

Hieronder vind je de contactgegevens van alle leden van Studentensport Nederland. Studeer jij in één van deze steden en wil je, individueel of met je hele team, meedoen aan het GNSK 2023? Neem dan contact op met jouw studentensportorgaan!

Eindhoven