''Without a plan there is no attack. Without an attack there is no victory''

Is schermen echt jouw ding? Geef je dan vanaf 4 april op voor het onderdeel schermen. Alle scherm wedstrijden worden gehouden in Delft.


Kosten deelname

Deelnemers betalen: €49,95

Begeleiders betalen: €29,95

Wat krijg je hier allemaal voor terug?
 • Deelname aan een groot nationaal toernooi;
 • Slaapplek
 • 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner
 • Openingsceremonie op vrijdag
 • Groot feest op zaterdag
 • En natuurlijk heel veel gezelligheid!
Niet zo'n sporter?

Ben je minder sportief maar houd je wel van gezelligheid? Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger! Hou de website en social media in de gaten!

Winnaars 2019

Floret

 1. Amsterdam (SSA)
 2. Groningen
 3. Eindhoven


Degen

 1. Delft
 2. Amsterdam (SSVU)
 3. Nijmegen

Algemene verkoopvoorwaarden

Gerechtigde deelnemer

GNSK reglementen

Routebeschrijving

Sporthal Tanthof adres: Henk van Riessenlaan 5, 2626 AB Delft.

Deze sporthal is vanaf station Delft Campus en Sportcentrum X lopend het beste te bereiken. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om met de auto naar de sporthal te gaan.


Vanaf Sportcentrum X

Vanaf Sportcentrum X is het ongeveer 30 minuten lopen naar Sporthal Tanthof. Sla rechtsaf vanaf Sportcentrum X naar de Mekelweg. Sla rechtsaf naar het Kruithuispad en loop naar station Delft Campus. Eenmaal bij station Delft Campus aangekomen, sla dan linksaf naar het Marcellus Emantspad. Vervolg je weg naar het Hoogspanningspad, die na 1 km overgaat in het Tanthofdreef. Sla vervolgens rechtsaf naar de Henk van Riessenlaan. De sporthal ligt dan achter de kantines van Vitesse Delft en SEP. 


Vanaf Station Delft Campus

Vanaf Station Delft Campus is het ongeveer 18 minuten lopen naar Sporthal Tanthof. Sla vanaf station Delft Campus linksaf naar het Marcellus Emantspad. Vervolg je weg naar het Hoogspanningspad, die na 1 km overgaat in het Tanthofdreef. Sla vervolgens rechtsaf naar de Henk van Riessenlaan. De sporthal ligt dan achter de kantines van Vitesse Delft en SEP.